SANUS HYBRID XL-15, grudintas stiklas sienoms, 6mm polikarbonatas stogui, spalva Juoda RAL9005 14.50 m2 2,90 x 5,00 x 2,20 m

2 359,00 € (2 724,00 €)
Radai pigiau?
Patinka
0.00 (0) 5
prekės kodas: 927654 14.50 m2 2,90 x 5,00 x 2,20 m 3 stoglangiai su automatika

Mes skyrėme daug dėmesio ir laiko, kad sukurtume geriausią šiltnamį ir viską pradėjome nuo pagrindinio profilio. Kiekvienas gamintojas pamatinio profilio svarbą mato kitaip. Mūsų nuomone pamatinis profilis yra labai svarbus, nes jis palengvina klientų gyvenimą, o tai yra pagrindinis mūsų tikslas. Mes įtraukiame pamatinį profilį į visų mūsų šiltnamių komplektaciją. Pats profilis yra formos D formos, kad jis taptų stabilesnis ir atlaikytų net ir sudėtingiausias oro sąlygas. Jį lengva sujungti ir paprasta pritvirtinti prie žemės.

Kiekvienam statiniui vienas svarbiausių dalykų yra kampai, šiltnamis ne išimtis. Šiltnamio kampai laiko sniego apkrovas ir užtikrina, kad šiltnamis būtų stabilus stiprių vėjų ar audrų metu. Taip pat ir stogo kampai. Sukūrėme profilius, nepamiršdami atšiaurių pavasario ir rudens audrų Lietuvoje. Mūsų šiltnamiai sugeba atlaikyti audras, vėjus, sniegą, stiprų lietų.

Šiomis dienomis, kai visi visada skuba, laikas yra labai brangus. Taupydami klientų laiką visus stoglangius komplektuojame su automatiniais pakelikliais. Ši technologija užtikrina, kad šiltnamis visada tinkamai vėdinamas. Pakelikliai pagaminti Danijoje, gamintojas stūmokliams naudoja tik natūralų aliejų.
Visiems Sanus šiltnamiams su stiklo danga naudojame 4mm grūdintą (saugų) stiklą. Visi stiklai yra reikiamų matmenų ir paruošti montavimui. Stiklai į profilius yra įmaunami, nuo kontakto su konstrukcija stiklas apsaugomas guminėmis tarpinėmis.
Kad šiltnamio montavimas būtų paprastesnis mes pridedame Pasidaryk Pats instrukciją, detaliais piešinukais, žingsnis po žingsnio parodyta visa eiga.

Šiltnamių modeliai
Sanus Glass L-7 2,20 x 2,90
Sanus Glass L-10 2,20 x 4,30
Sanus Glass L-15 2,20 x 6,40
Sanus Glass XL-12 2,90 x 4,30
Sanus Glass XL-18 2,90 x 6,40

Kad šiltnamis jūsų kieme atrodytų dar solidžiau, konstrukciją galima dažyti ilgaamžiu milteliniu būdu RAL7016 antracito pilka arba RAL9005 juoda spalvomis.
ALIUMINIS PAMATINIS PROFILIS yra įtrauktas į komplektaciją visiems SANUS šiltnamių modeliams. Pamatinio profilio aukštis tik 6cm, kad būtų lengva peržengti net ir vyresnio amžiaus sodininkams.

Visi SANUS XL modeliai galinėje sienoje turi atveriamą langą. Tai suteikia papildomą ventiliaciją

SUSTIPRINTI aliuminio profiliai. Visi profiliai specialiai suprojektuoti šiltnamiui ,pagaminiti pagal mūsų brėžius Europos Sąjungoje.

Šiltnamio durys surinktos fabrike. Jos yra tvirtos ir estetiškos, komplektuojamos su aliuminėmis rankenomis.

Naudojami nerūdyjančio plieno varžtai

Šiltnamį nesunku sumontuoti. Pridedame Pasidaryk Pats, žingsnis po žingsnio instrukciją su piešinukais.

Taupydami klientų laiką visus stoglangius komplektuojame su automatiniais pakelikliais (stoglangių skaičius priklauso nuo šiltnamio ilgio). Šių dienų klientui, kurio gyvenimo ritmas kas dien vis greitėja automatinė ventiliacija yra būtinybė.

Sanus Glass šiltnamių pristatymo kaina 120 Eur